Pre nego


ADVOKAT ĐORĐEVIĆ - BLOG

Dobro došli na blog advokata Aleksandra N. Đorđevića

  1. Naslovna
  2. Blog

Zbirka tekstova

 

Zbirka tekstova

Svi moji autorski tekstovi objavljeni povodom protesta advokata na jednom mestu u pdf formatu. Uskoro će biti dostupno i kao Ibook. Ovu kratku zbirku tekstova možete preuzeti ovde. 


← Prethodni blog   /   Naredni blog →


Komentari

Mirjana,    19-Dec-2014 12:54pm

 Nekretnine novosti rejting

Hvala na ovome. Uživala sam u Vašim tekstovima i skoro sam htela ponovo da neke od njih pročitam, ali nisam mogla da ih pronađem. Nadam se da ćete nas uskoro obradovati nekim novim tekstom.

Mirjana Stanić

Sentence

Zbog toga se na kraju ponovo vraćam na početak , na Pravdu, na onu statuu slepe žene što je većina nas ima na svojim radnim stolovima i poručujem nam svima: Otvorimo četvoro oči i budimo njeni branioci uvek i za sva vremena.

Pravo ne sme da se zloupotrebljava, ali takođe ne sme ni da svrha prava postane sprečavanje zloupotrebe prava.

Koleginice i kolege, upamtite to, da nam se ova golgota nikad više ne ponovi. Advokati su u pravu! Živela slobodna advokatura!

Budimo realni i prizemni odaberimo ipak carstvo zemaljsko, a nakon toga izgradimo advokaturu kakvom ćemo biti ponosni. To moramo sami uraditi, jer niko drugi to neće moći osim nas!

Ispričaj onima što dolaze kakvo si drvo zasadio da kad u ovu školu polaze izgrade što si ti gradio! I advokaturo, raduj se!